VOLS VIURE EL CURS O PATIR-LO? APRÈN A ENFOCAR EL CURS AMB ÈXIT!

– creus que no pots, que és molt difícil?
– et falta motivació per estudiar?
– no confies en les teves capacitats?
-tens por a les presentacions orals, a l’examen de selectivitat…?
– et costa organitzar-te i gestionar el teu temps?
.VOLS aprendre a fer-ho? .
Pots prendre consciència i muscular noves habilitats!!! .
Aquest dijous a la tarda de 15:30 a 17h, i també els dijous 24 i 31 d’octubre, organitzo un taller per a alumnes de 2n de Batxillerat de Jesuïtes Sarrià. .
-.Viurem una formació pràctica on trobarem eines clau per a aconseguir VIURE el curs amb calma.
-.Realitzarem dinàmiques amenes, prendrem consciència de la nostra situació acadèmica i aprendrem noves estratègies per a millorar com a persones i com a estudiants. -.Aprendrem a trobar la motivació i el sentit al que fem, com a protagonistes de la nostra formació. .- Interpretarem els errors com a oportunitats d’aprenentatge. -.Muscularem l’autoconcepte i la confiança en les nostres capacitats. -.Reconeixerem les etiquetes limitadores que portem (sóc «tonto», no sóc capaç, suspendré…)
– .Aprendrem a substituir-les per altres de noves, potenciadores. -Identificarem les emocions i aprendrem a gestionar-les, especialment durant les presentacions i exàmens: ràbia i por. .-Ens adonarem del poder de les paraules que diem -Treballarem la coherència dinàmica entre el que faig (cos), penso i dic (ment), i el que sento (emoció), -.
.-Identificarem els nostres talents per a posar-los al servei nostre (la millor versió de nosaltres) i al servei dels altres.
.Si necessites més informació o vols que vagi a l’escola del teu fill a fer un taller o una xerrada, escriu-me:
educalm@carmebartomeu.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *