QUAN «DEIXO ANAR EL CONTROL» PASSEN COSES

Fa uns dies, anàvem a fer un «encàrrec» a Mataró. Eren les 19:30 de la tarda i ens estava costant arrencar… si teniu fills, ja m’enteneu…. Truco a la botiga per saber a quina hora tanquen i em diuen a les 21 h. Ostres, encara tenim temps! (procrastinació 100%) Sortim a les 20 h de casa. Pel camí, us podeu imaginar la conversació: «això no pot ser» «mira que hem tingut temps» «sempre anem tard als «puestus» «hem de fer alguna cosa» Aquestes expressions són absolutament limitadores, només ens fan sentir malament. Estem comparant el que ÉS amb el que HAURIA DE SER, i, com que no es correspon, ens sentim frustrats. Arribem a la botiga a les 20:30 h. Fem la gestió amb presses i en sortir «DECIDIM» que podem anar a la platja a jugar a bolei. Resulta que ja «és de nit» Decidim que hi anem igualment i … Sorpresa… no podem jugar a pilota perquè no hi ha llum suficient, però si ballar cançons de Fornite i banyar-nos i el gos juga amb la sorra. Acabem menjant unes braves i uns calamarsets en un xiringuito de la platja, veiem sortir la lluna quasi plena, gaudim de la música chillout i tornem a casa a les 24 h feliços!!! .
Sovint em costa gestionar la meva ment, que està tota l’estona produint pensaments sobre com «han de ser les coses a casa» i això no em fa sentir bé, i als meus fills, a la meva familia, tampoc. .
És quan me n’adono i accepto el que està sent, deixo anar el «control», em relaxo, connecto amb el meu cos, m’enfoco en el moment present, i veig noves «possibilitats». Una nova mirada, absolutament potenciadora, transformadora. No canvia res, i canvia TOT. Canvia com jo «observo» el que succeeix. I la relació familiar MILLORA, els fills també estan més relaxants, apareixen somriures, acudits, abraçades… ens trobem més a gust. .
A tu, també et costa sortir de casa? .
Com et sents? .
Com ho gestiones? .
Vols aprendre a estimar el que és i deixar anar el control excessiu? El dijous 24 d’octubre a les 18:30 organitzo un nou taller per a mares i pares, on et dono més eines per aconseguir-ho .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *