PROFESSORA PER ACCIDENT o PER VOCACIÓ?

Si voleu venir a les meves formacions, segur que primer, em voleu conèixer, i confiar en mi, no?

Doncs, «ahí voy»
Vull explicar-vos com vaig arribar a ser “profe”
.😊
Havia acabat la carrera de Biologia a la UB i estava fent la tesi doctoral, quan, una professora del Dpt Biologia General, que estava embarassada de “bessons” va agafar la baixa maternal. El director del departament em va proposar que en fes la substitució. Em van «tremolar les cames» i, vaig dir que SÍ.
😱
L’assignatura de Biologia General de 1r curs: 6h setmanals de classe, dos grups, un de 65 alumnes i un altre de 73. El primer dia, el recordo com si fos avui. Vaig entrar a l’aula, vaig seure a la cadira, perquè no es notessin els meus nervis, i vaig començar a presentar-me. Jo tenia 23 anys i ells, 18!!
Es pensaven que era una «innocentada». Els vaig dir que no, que jo seria la professora durant uns mesos… i vaig començar a explicar-los el que m’havia preparat!!
.
Anava amb el projector de diapositives (fetes per mi), fotocòpies… em deien la «cinexin», ja que sempre feia servir suport gràfic. Utilitzava guixos de colors, per la influència del meu professor de 3r de carrera, Dr Gadea. Ell els feia servir pels seus dibuixos a la pissarra, m’ajudava molt a aprendre i vaig decidir fer-ho també.
🔝
Total, que vaig tenir l’oportunitat de donar classe a la Universitat de Barcelona durant 1 any i mig i, «DESCOBRIR» que m’encantava!!!
.❤️
Em va agradar tant l’experiència de compartir, amb els nois i noies de 1r , tot allò que anava preparant, amb il·lusió, motivació i ganes, que vaig decidir «DEIXAR» la tesi doctoral, enviar currículums a escoles de BCN, i dedicar-me a la DOCÈNCIA.

Un d’aquests currículums va arribar al Col.legi Sant Ignasi, a Jesuïtes Sarrià. Em van trucar al setembre, però…. 😱per donar classe de mates!
Em van tornar a tremolar les cames, i vaig dir que, SÍ!
🥰
Aquest setembre farà 31 anys!!!
He tingut uns 4000 alumnes, OMG! I he après molt de tots ells❤️
😜
I tu, treballes d’allò que vas estudiar?
Vas saber deseguida a què et volies dedicar?
Quan vas dir NO i volies dir SÍ?
Explica’m a:
coach@carmebartomeu.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *