JO PROCRASTINO. I TU? GRÀCIES TdR’s

Vull donar les gràcies, d’entrada, a tots els alumnes de 2n de Batxillerat que aquest dilluns heu fet entrega del vostre treball de recerca TdR. A tots, gràcies per permetre’m acompanyar-vos durant aquests mesos, a créixer i descobrir els vostres talents, allò que us il·lusiona, allò que us fa vibrar…
.✨Sortir de l’escola i obrir-vos a altres entorns més «reals».
.✨Transitar les emocions i incerteses, pors, inseguretats, alegries, tristors….
.😊Ha estat un plaer, I he après molt de tots vosaltres!
.📍
He començat a llegir-los amb curiositat, com qui assaboreix un nou plat.
.💫
Ahir, en llegir la introducció d’un d’ells, vaig tenir una SORPRESA, i vull compartir-la.
.📍
És un TdR sobre la Procrastinació (l’art de deixar per demà el que hem de fer avui)
.😱 US PASSA?
A mi, SI!! No és casualitat que aquest «TdR» hagi arribat a la meva vida! Jo sóc una procrastinadora!!
.😂
He llegit a la primera pàgina del primer TdR (extret literalment del treball):
❣️
«Gràcies Carme, per haver estat tan poc convencional, per haver enfocat l’atenció i dedicació en allò que realment importa, i per haver-me acompanyat al llarg d’aquest procés, no només de treball, sinó de creixement personal»
«La meva tutora no ha estat una tutora «normal». Pot sonar una mica estrafolari, però en algun lloc ho havia de deixar escrit, i, com aquest treball està influït per la seva «anormalitat», trobo adient posar-ho abans de començar. Gràcies a la seva manera de mirar endavant, de millorar i trobar alternatives creatives a la monotonia que fer un Treball de Recerca pot comportar, aquest treball potser no és tan «formal» i «serio» com d’altres…
En les properes pàgines trobareu informació i també la meva pròpia experiència sobre la procrastrinació (he procrastinat tant…)!
«Benvinguts sigueu al treball que m’ha portat més maldecaps, malsons i malhumors de la meva experiència acadèmica. Per què? Fàcil. És el PROJECTE MÉS INTERESSANT, INNOVADOR I INAUDIT QUE HE REALITZAT MAI!»
.❣️
Maria, celebro que et sentis així de satisfeta, i gràcies per compartir-ho!! Segur que seràs inspiració per a altres !!!
❣️

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *