EL MINDFULNESS m’ajuda en el meu dia a dia✨

Sempre he estat una persona nerviosa, impulsiva i impacient. De petita, ho volia tot per JA !!! No suportava que em diguessin un NO.
.
Encara que sembli contradictori, sempre m’ha agradat el silenci i el necessito a la meva vida diària. .
Tenir bessons, no ha facilitat gaire les coses en aquest sentit!! .🥰
He conegut persones que m’han acompanyat en aquest procés de viure «d’una altra manera», més present, amb més consciència, amb més calma. El meu amic @janpagesc em va recomanar una llista d’Spoty amb 21 mantres guiats i, cada matí, sola, tranquil·la, hi dedicava uns minuts. La paraula Mantra vol dir «alliberació de la ment». Es tracta d’alliberar-la del flux constant de pensaments que va «produint» i que la confonen. 🤪
.
La repetició de les paraules del Mantra et porta a una profunda concentració, connexió amb el cos, consciència i atenció plena. .
Aquests darrers anys, he anat entrenant la pràctica del Mindfulness: estar atenta al que succeeix, amb la intenció enfocada conscientment en el present, moment a moment, amb acceptació i interès, sense deixar-me dur per la ment, sense jutjar el que està passant, sense distraccions…I, una bona notícia, es pot muscular!! vaig fer una fantàstica formació d’una setmana de durada amb la Sylvia Comas de l’Institut @esMindfulness i el programa MBSR – Mindfulness Based Stress Reduction, de 8 setmanes, a sloyu amb @jscharrenberg.
.✅
El Mindfulness m’ajuda a sentir-me bé, a viure amb calma el meu dia a dia, i també ho comparteixo amb els meus fills (que fins i tot, coneixen la lletra d’algun mantra), amb els meus alumnes, a les meves classes de mates, a les meves sessions de coaching, a les xerrades i tallers per a mares, pares, docents i alumnes que organitzo…! .✅
Vols eines per a aprendre a viure amb calma el teu dia a dia familiar?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *