EL COACHING I JO

He compartit amb tu, la Carme mare, professora, escriptora de llibres a McGrawhill, facilitadora de Mindfulness…, i, avui, vull explicar-te la Carme Coach i,com el coaching va arribar a la meva vida. .

A casa., em van ensenyar que CAL «fer les coses ben fetes», tenir-ho tot ordenat, controlat, planificat, esforçar-se, no «perdre» el temps! Aquest nivell d’exigència i de perfeccionisme amb mi mateixa i amb els altres, m’ha fet patir molt. He viscut amb la sensació constant d’insatisfacció, de no «ser-fer» suficient, de no ser capaç!
La meva ment no parava de boicotejar-me!! Fins i tot, la meva pell, em picava… el meu cos em parlava en moltes ocasions i jo, no l’escoltava. No en sabia. No m’ho havien ensenyat ni a casa, ni a l’escola!!! .
.

Un «fantàstic dia», la. @beagalane , extra-ordinària persona i genial professora, em va recomanar un taller de 3 dies a EIC -Escola Internacional de Coaching – . Vaig compartir amb 20 persones una experiència brutal, molt transformadora i un «què havia estat fent fins ara?». Sentia un buit, i a la vegada un despertar… una sensació nova: vertigen, em trobava en una àrea desconeguda (el que diuen fora de la zona de confort), i a la vegada, moltes ganes de «viure» diferent. .

Un temps més tard, vaig decidir fer el Màster en Coaching Integral a EIC, per a trobar-me, conèixer-me, acceptar-me, estimar-me, confiar més amb mi, i deixar anar aquest control, aquest viure patint, jutjant-me, analitzant…(esgotador, uffff). .
De la mà de l’Esteban Pinotti, la @nancy.di ,i altres coachs de l’escola, un grup reduït de 6 persones vam fer plegats un «viatge de no retorn». Van ser 10 mesos intensos per «despertar consciència i aprendre» amb el cos, l’emoció i la ment. .😅
Recordo el primer taller que vàrem organitzar com a alumnes… tenia tanta «por» (em persegueix😱), que vaig sortir ballant una cançó del Bruno Mars, (connectant amb el cos I gestionant l’emoció), i em va anar molt bé!! 😂
Els 70 assistents, encara flipen, i des de llavors, ho utilitzo al meu dia a dia!!! . .

En un altre post, t’explico què he après!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *