APRENEM QUAN HO EXPLIQUEM A UN ALTRE!

Quan ja feia uns anys que treballava com a professora de matemàtiques i tutora, un professor del Col·legi, en Lluís Gratacós 🙏🏼✨, pioner en l’Aprenentatge Assistit per Ordinador, va fer una proposta a un grup de professors, per crear un projecte (llibres de text), per l’Editorial McGrawhill . Les reformes educatives, en aquest país són infinites…. i, en aquell moment, n’arribava una que venia per quedar-s’hi. Començava l’ESO (Ensenyament Secundari Obligatori).
.😱
Em van tremolar les cames, vaig tornar als pensaments limitants (no en sé prou, no sóc capaç, sóc molt dolenta escrivint…), i … .💪vaig dir que SÍ.
Compartia aquesta experiència amb uns professionals excel·lents, que ja eren autors experts: Ángela Gené, Josep M Guiteras, Jordi Besora i Teresa Capella
.🥰Al seu costat, no només vaig aprendre matemàtiques, sinó, també, el rigor i la precisió en la utilització del llenguatge matemàtic.
🎨Jo vaig aportar la meva creativitat i imaginació (que no sabia que tenia…). .🔝Hem fet un bon TEAM durant 18 anys!! Hem publicat llibres de mates d’ESO i també de primària.
.😂Us he de confessar que, quan era estudiant, les mates, no m’agradaven. A primer curs de carrera, «me les vaig deixar per setembre» De fet, he entès molts conceptes matemàtics, quan els he «explicat» als meus alumnes i els he «escrit» en els llibres de text…. i, quan alguns alumnes m’ho han explicat a la «seva manera» .
. ❤️Recordo a l’@Enricjorbaaguilar quan va explicar a classe el Teorema de Ruffini «al revés» 😂
.✅ Els nostres alumnes, els nostres fills, són els nostres millors mestres!! .➕Quantes vegades diem NO, fent cas a les nostres creences limitants prenent-les com a «veritats absolutes»? .➕Ho expliquem als nostres fllls i als nostres alumnes?
Si ho fem, podem ajudar-los a identificar les seves etiquetes limitadores (sóc dolent en mates: susprendré)
.✅
Necessites acompanyar al teu fill (alumne), a identificar les seves etiquetes limitadores, i substituir-les per a altres de noves, que el potenciïn com a estudiant? .🔜Vine al taller que organitzo sobre aquest tema, dijous 3 d’octubre
🎯➕info a coach@carmebartomeu.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *